Programma

Graag nodigen wij je uit een kijkje te komen nemen achter de schermen van ons familiaire bedrijf. Tijdens EMO Open ben je van harte welkom om kennis te maken met al het moois dat het bruisende haventerrein te bieden heeft.

EMO Open belooft een informatieve maar vooral gezellige dag te worden, aan jong en oud is gedacht! Op het centrale plein is van alles te beleven, te leren en te zien. Je kunt kennis maken met het proces van een droge bulk terminal, van aankomst van erts en kolen tot afvoer. Laat je verrassen door de mogelijkheden die EMO biedt en het enthousiasme van de echte EMO’ers die over hun baan vertellen of ervaar zelf hoe het is om brugmachinist of laadschoprijder te zijn.

Bewonder het imposante materieel dat tijdens het proces wordt gebruikt en maak kennis met onze eigen brandweer. Geniet van live muziek, terwijl de kids zich vermaken met de Kids DJ-show, op het springkussen of hun artistieke talenten loslaten op een megagrote grijper. Alle consumpties en snacks die tijdens EMO Open verkrijgbaar zijn, worden je aangeboden.

Wil je nog meer te weten komen over EMO, ga dan mee met een van de rondleidingen. Kijk op de pagina ‘Rondleidingen’ voor meer informatie.

Voor EMO Open dien je je van tevoren aan te melden. Tijdens deze dag is het verplicht een geldig legitimatiebewijs bij je te hebben. 

Wanneer
zaterdag 9 september 2017 van 10:00 – 16:00 uur

Waar
Je vindt ons op Maasvlakte I, Missouriweg 25, 3199 LB. Parkeren kan bij het terrein van ECT. Uiteraard is er bewegwijzering aanwezig.

Parkeren
Onze buurman ECT heeft ruimte beschikbaar gesteld om te parkeren. Vanaf de snelweg zal de route hier naar toe duidelijk worden aangegeven. Je zal worden begeleid door duidelijk herkenbare parkeerwachters. Vriendelijk verzoeken wij je om hun instructies op te volgen, zodat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de beschikbare parkeerplaatsen. Pendelbussen staan klaar om je naar EMO te brengen. Klik hier voor de route en adresgegevens.

Toegankelijkheid mindervalide
EMO Open is deels toegankelijk voor mindervalide. De rondleidingen zijn gezien de opstap minder toegankelijk. Bezoekers die mindervalide zijn, kunnen bij de ingang worden afgezet. Echter dient men wel de auto bij het parkeerterrein van ECT te parkeren.